Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

Veganistisch

Zeep voor onderweg

Hygiënisch

Hydraterend

Verzending

Bij LESSEAU doen we zorgvuldig ons best om je bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. De verzending wordt uitgevoerd door een van onze partners en via een Track and Trace code, die je per e-mail ontvangt, kan je de status van verzending volgen. Mochten wij om wat voor reden dan ook de bestelling niet kunnen leveren, dan hoor je dat zo spoedig mogelijk van ons. De vermelde productprijzen zijn exclusief verzendkosten.

Houd er rekening mee dat levertijden tijdens sale en tijdens feestdagen langer kunnen zijn dan gebruikelijk.

Verzendkosten

Je verzendkosten staan altijd vermeld bij je bestelling. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van het pakket. Wij proberen je bestelling zoveel mogelijk via brievenbuspost te verzenden.

Koeriersdienst

Je bestelling verloopt via een koeriersdienst. Over het algemeen zal de aflevering binnen 3 tot 7 werkdagen na bestelling plaatsvinden. Helaas kunnen wij niet het moment van aflevering garanderen. In de meeste gevallen versturen wij je bestelling als een brievenbuspakketje dat in de brievenbus past, je hoeft dan niet thuis te zijn. Zodra wij je bestelling aangeboden hebben aan de koeriersdienst, ontvang je een e-mail met hierin een Track and Trace code om het pakketje te traceren.

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en binnen nogmaals 14 dagen retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd (inclusief verzendkosten). Enkel de kosten voor retour van terug naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg de website van de vervoerder voor de exacte tarieven voor retourzending. Binnen 14 dagen zullen wij zullen het verschuldigde orderbedrag van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Items die op onze website zijn gekocht kunnen niet geruild worden bij een fysieke winkel.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking is meer beschadigd dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we een waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retourprocedure

  1. Print het retourformulier en vul het zo volledig mogelijk in.
  2. Knip de onderste strook van het formulier af en stop het retourformulier vervolgens in jouw pakket.
  3. Stuur je retouritems naar onderstaande adres met behulp van het afgeknipte adreslabel naar dit adres:

Slimstones B.V.
T.a.v. Retour
Westvest 145
2611 AZ  Delft
Nederland

Zodra we jouw retour ontvangen hebben, streven we ernaar om je aanvraag zo spoedig mogelijk te verwerken. Daarna sturen we je een bevestiging via e-mail. Houd er rekening mee dat wij retourneerkosten niet vergoeden en dat jij zelf verantwoordelijk bent voor items die kwijtraken tijdens de verzending.

Mocht je verder nog vragen hebben over het retourproces, dan horen we dat graag.

Nieuwsbrief

Ontvang de LESSEAU-nieuwsbrief met nieuws en aanbiedingen via e-mail.