De designers

De designers

De designers

Veganistisch

Zeep voor onderweg

Hygiënisch

Hydraterend

Beste zeepliefhebber,

De ontwikkeling van de LESSEAU zeepdispenser is ontstaan vanuit onze overtuiging dat het gebruik van vloeibare zeep achterhaald is. Het transporteren van een product dat voornamelijk uit water bestaat (85-90%)! past niet meer binnen de huidige norm om voor onze planeet te zorgen. Traditionele harde blokzeep is in alle opzichten veel beter dan vloeibare zeep, behalve één. Gemak! Helaas bleek dát de doorslaggevende factor waardoor de wereld vloeibare zeep is gaan gebruiken. Daarom was het hoog tijd om bar soap onder de loep te nemen. 

Kans en mogelijkheid tot ontwikkeling nieuw product
Binnen ons bedrijf (MMID, een hoog aangeschreven internationaal productontwikkelingsbedrijf) ontwerpen en ontwikkelen we voornamelijk producten in opdracht van klanten, Maar we starten we onze eigen reis om een geschikt product te ontwikkelen, dit wanneer we ervan overtuigd zijn dat er nog geen zinvol product bestaat waar men wel behoefte aan heeft. Aangezien we het al eerder hebben gerealiseerd, beseften we dat we dit product ook tot leven konden wekken. 

Onze reis
Innovatie is het proces om van een idee naar een volledig ontwikkeld product te gaan en het vervolgens te verkopen. Dit proces was een uitdagende en interessante reis waarbij we alles hebben uitgevoerd van consumentenonderzoek, naar conceptontwikkeling, gebruikerstesten tot het opstarten van de productie. Ondanks dat het dagelijkse kost voor ons is en nog steeds niet gemakkelijk, geeft het wel veel voldoening.

de bedenkers

De bedenkers
Wij zijn dan ook zeer trots op onze LESSEAU Bar Soap Dispensers. Zo is de LESSEAU No-Touch Soap Dispenser ‘s werelds eerste no-touch soap dispenenser met bar soap! Wij hopen dat jij onze bar soap dispensers net zo mooi en praktisch vindt als wij, en ook jij je handen gaat wassen met geraspte zeep. Dan leveren we samen een positieve duurzame bijdrage ten behoeve van het behoud van onze planeet. Alle kleine beetjes helpen, laten we daarom samen het gebruik van wegwerpverpakkingen tegengaan. 
Wij staan te popelen om deze reis te ondernemen. Reis jij mee? 
Reis je mee met LESSEAU®?

Met vriendelijke groet,
Maaike Zonnenberg & Jiaji Zhao 

Nieuwsbrief

Ontvang de LESSEAU-nieuwsbrief met nieuws en aanbiedingen via e-mail.