De designers

De designers

De designers

Veganistisch

Zeep voor onderweg

Hygiënisch

Hydraterend

Beste zeepliefhebber,

De ontwikkeling van de LESSEAU zeepdispenser is ontstaan vanuit onze overtuiging dat het gebruik van vloeibare zeep achterhaald is. Het transporteren van een product dat voornamelijk uit water bestaat (meer dan 90%)! past niet meer binnen de huidige norm om voor onze planeet te zorgen. Dat de ontwikkeling van persoonlijke zeep voor onderweg zo relevant bleek te zijn in een tijd waarin  het wassen van je handen belangrijker is dan we dachten, maakt ons nog enthousiaster om een bijdrage te leveren aan de toegankelijkheid van zeep.

Kans en mogelijkheid tot ontwikkeling nieuw product
Binnen ons bedrijf (MMID, een hoog aangeschreven internationaal productontwikkelingsbedrijf) ontwerpen en ontwikkelen we voornamelijk producten in opdracht van klanten, Maar we starten we onze eigen reis om een geschikt product te ontwikkelen wanneer we ervan overtuigd zijn dat er nog geen zinvol product bestaat waar men wel behoefte aan heeft. Aangezien we het al eerder hebben gerealiseerd, beseften we dat we dit product ook tot leven konden wekken. 

Onze reis
Innovatie is het proces om van een idee naar een volledig ontwikkeld product te gaan en het vervolgens te verkopen. Dit proces was een uitdagende en interessante reis waarbij we alles hebben uitgevoerd van consumentenonderzoek, naar conceptontwikkeling, gebruikerstesten tot het opstarten van de productie. Ondanks dat het dagelijkse kost voor ons is en nog steeds niet gemakkelijk, geeft het wel veel voldoening.

de bedenkers

Wij zijn zeer trots op het eindresultaat en hopen dat jij het product mooi en praktisch vindt zodat dat ook jij je handen gaat wassen met geraspte zeep. Dan leveren we samen een positieve duurzame bijdrage ten behoeve van het behoud van onze planeet. Alle kleine beetjes helpen, laten we daarom samen het gebruik van wegwerpverpakkingen tegengaan. Gebruik LESSEAU Travel soap en voel je veilig waar je ook gaat!
Wij staan te popelen om deze reis te ondernemen. Reis jij mee? 
Reis je mee met LESSEAU®?

Met vriendelijke groet,
Maaike Zonnenberg & Jiaji Zhao 

Nieuwsbrief

Ontvang de LESSEAU-nieuwsbrief met nieuws en aanbiedingen via e-mail.