Onze drijfveer

Onze drijfveer

Onze drijfveer

Veganistisch

Zeep voor onderweg

Hygiënisch

Hydraterend

Onze drijfveer: hygiëne en veiligheid

Zorgeloos schoon; voor iedereen, overal!

Persoonlijke hygiëne is een belangrijke voorwaarde om gezond te blijven, vooral wanneer je op reis bent voor je werk, school of gewoon een vakantie. Met de hervulbare LESSEAU Travel soap dispenser heb je altijd je eigen zeep bij je en zorg je overal en altijd voor schone handen.

mille fleur tekeningen onze drijfveer

Waarom blokken zeep?

LESSEAU Travel soap is gebaseerd op het gebruik van traditionele handgemaakte stukken zeep. Wij zijn ervan overtuigd dat de traditionele handzeep eenvoudigweg de beste zeep is om je handen te wassen, om bacteriën, virussen en ziektekiemen te verwijderen. Ondanks dat bacterieën niet op een stuk zeep kunnen overleven, ervaren velen een nat – pas gebruikt – stuk zeep als onhygiënisch. Daarom hebben wij de gepatenteerde LESSEAU Travel soap dispenser ontwikkeld, waarbij kleine flinters van de zeep worden geraspt, zonder dat de zeep nat wordt. De zakformaat zeepdispenser voorkomt dat de zeep zelf met water of andere gebruikers in contact komt.

Natuurlijk en veganistisch

Bij LESSEAU gebruiken we voor onze zeep hoofdzakelijk natuurlijke en organische ingrediënten op plantenbasis. Zo zorgen we voor duurzame en volledig veganistische zeep die je huid goed verzorgt terwijl jij je handen wast. Onze zeep werkt hydraterend, een minder droge huid dus. Daarnaast voelen je handen na gebruik verfrissend aan.

Solide en duurzaam

Het uitgangspunt van het merk LESSEAU is om effectieve en duurzame producten te leveren. Onze dispensers zijn hervulbaar, steeds opnieuw te gebruiken en solide. De duurzame LESSEAU Travel soap dispenser vermaalt flintertjes van traditionele handgemaakte zeep rechtstreeks in je hand. Omdat je er zelf water uit de kraan aan toevoegt, hebben wij de dispenser erg klein kunnen maken. Met één natuurlijke zeepnavulling kan je met de LESSEAU Travel soap dispenser minimaal 350 tot 500 keer je handen wassen.

Wereldwijd gebruiken we miljoenen liter vloeibare zeep. Wist je dat slechts een klein deel (minder dan 4%) van het product het eigenlijke wasmiddel is? Dit betekent eigenlijk dat we plastic flacons met water kopen om onze handen te wassen. Dit heeft geen toekomst, elk merk zou het uitbannen van wegwerp-plastic nú een hoge prioriteit moet geven.

Minder transport, minder vervuiling

Naast dat alle lege zeepflacons na eenmalig gebruik worden weggegooid, wordt er ook onnodig water over de wereld getransporteerd. Dit moet ophouden. Het vervoeren van een product dat uit ongeveer 25 keer het volume en gewicht bestaat van wat we daadwerkelijk gebruiken, is niet wat onze aarde kan gebruiken. Het is niet de duurzame richting die wij willen volgen.

Met LESSEAU Travel soap houd jij de regie in handen!

Nieuwsbrief

Ontvang de LESSEAU-nieuwsbrief met nieuws en aanbiedingen via e-mail.