LESSEAU zeepbars

No-Touch Zeepbar Navulling

No-Touch Zeepbar Navulling

€ 14,95

Travel zeepbar navulling

Travel zeepbar navulling

€ 9,95

|Geschenkset Travel Zeepdipsener|

Onze zeepbars. Ontdek de kracht van de natuur.

Plasticvrij, diervriendelijk en puur natuur. Dus 100% duurzaam.

Eindelijk, het kan! Je handen wassen met een zeep die bestaat uit natuurlijke en veganistische producten. Onze harde, handgemaakte zepen bieden superieure hygiëne en hydrateren de huid zonder te irriteren. Kies je voor LESSEAU-zepen dan weet je zeker dat je je handen wast met een proefdiervrije zeep, die hoofdzakelijk bestaat uit natuurlijke en veganistische ingrediënten.

Ecofriendly bar soap. Schone handen in een schone wereld.

Wassen met LESSEAU zeepbars staat garant voor een heerlijk fris gevoel en twee zachte, schone handen. In LESSEAU zepen zit nauwelijks 5% water. Vergelijk dit eens met vloeibare zeep! Deze zit verpakt in wegwerpplastic en bestaat voor 85 a 90 % uit water. Alsof dit nog niet milieuvervuilend genoeg is, wordt hiervoor regelmatig drinkwater gebruikt dat uit gebieden komt waar water sowieso al schaars is. En daar komt nog bovenop dat de met water gevulde plastic flessen daarna nog over de halve wereld reizen. Met als vervolg: nog meer uitstoot en vervuiling.

Gelukkig kun je nu ook je handen wassen zonder het milieu te belasten.

LESSEAU producten worden in Nederland gemaakt, zijn afkomstig uit duurzame bronnen en zitten in een 100% recyclebare verpakking.

Was bewust je handen zonder in te leveren op gemak. Sterker zelfs, wassen met LESSEAU is juist supermakkelijk. Even je hand onder de dispenser houden en er liggen een paar kleine stukjes zeep in je hand. Hoe handig is dat!

Ruik eens hoe lekker!

De ronde zeepnavullingen zijn speciaal ontworpen voor de LESSEAU No-Touch zeepdispenser en de Travel zeepdispenser. Je hebt trouwens de keuze uit vier heerlijke varianten. Dit zijn Lavande, Lemon, Tea Tree, en Mille Fleur.

We zitten niet stil en zijn inmiddels druk bezig met de ontwikkeling van Shampoo Bars en Body Wash bars. Blijf op de hoogte via onze website en socials. Even onder aan de pagina aanmelden voor onze nieuwsbrief kan natuurlijk ook!