5 redenen om thuis van de No-Touch Bar Soap Dispenser te genieten

Mijn overtuiging is: je hoeft geen binnenhuisarchitect te zijn om je interieur de charmantste look te geven en de juiste eco-vriendelijke producten te kiezen.We weten inmiddels allemaal hoe de wereld lijdt onder de coronapandemie en dat het wassen van onze handen belangrijker is dan ooit. De vraag naar producten om de handen te wassen is de afgelopen jaren flink toegenomen.

Dus waarom behandel ik dit onderwerp? Hoewel het heerlijk is om te zien dat meer mensen zich bewust worden van het kopen van duurzame producten, waaronder biologische voeding en vegan cosmetica, zijn we er nog niet. Want waar de vraag naar producten om de handen mee te wassen de afgelopen jaren flink is toegenomen, kopen steeds meer mensen zeep met complexe mengsels van toxische en persistente actieve bestanddelen die agressief zijn voor het milieu.

Het zal je misschien verbazen dat vloeibare zeep chemicaliën nodig heeft om bruikbaar te blijven én voor 85 tot 90% uit water bestaat. En niet zomaar water; vloeibare zeep bevat regelmatig zoet water dat afkomstig is van plaatsen waar het zeer schaars is.

De met water gevulde flessen worden vervolgens over de hele wereld vervoerd, wat nog meer uitstoot, verspilling en vervuiling veroorzaakt. De aarde heeft dringend betere zorg van ons nodig. De No-Touch bar soap dispenser biedt de oplossing. Laten we de 5 redenen eens doornemen waarom je dit fonkelnieuwe product in huis wilt hebben.

  1. Nederlands product De zepen van LESSEAU zijn handgemaakt in Nederland, bevatten geen chemicaliën en zijn volledig veganistisch.
  2. Plasticvrij De No-Touch Bar Soap Dispenser is navulbaar en bevat gerecycled plastic, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. En ook niets is verpakt in plastic wegwerpverpakkingen!
  3. Hygiënische Eco-vriendelijke automatische sensor Gebruik je vloeibare handzeep in je badkamer of keuken, dan moet je het pompje regelmatig schoonmaken. Je raakt immers het pompje regelmatig aan met vuile handen. Denk bijvoorbeeld aan het bereiden van rauw vlees. Je maakt je handen vuil en drukt op de bovenkant van een zeeppompje en verontreinigt hem op die manier. Door de No-Touch Bar Soap Dispenser te gebruiken, hoeft je je hier geen zorgen over te maken. De zeepvlokjes vallen automatisch op je hand.
  4. Modern en compact ontwerp De dispenser is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en wit, en heeft een minimalistisch ontwerp dat perfect past in elk interieur. Het model met de standaard is perfect om in je keuken op het aanrecht of het kookeiland te plaatsen. Met de wandbevestiging hang je de dispenser eenvoudig op in je badkamer, toilet, en welke andere plaats je maar kunt bedenken. Hij wordt geleverd met een sterke dubbelzijdige kleefband, of je kunt hem in de muur schroeven.
  5. Goede prijs De dispenser is betaalbaar en wordt geleverd met een set van vier zepen.

Deze nieuwe innovatie is tot stand gekomen om de manier waarop mensen hun handen wassen te veranderen, waarbij duurzaamheid en functionaliteit samengaan. Ik hoop echt dat dit artikel jou geïnspireerd heeft om over te stappen op onze zeep en je huis in te richten met een duurzaam product.


Met frisse groet,

LESSEAU team

Bel nu

This will close in 20 seconds