|

VERZENDING & RETOURNEREN

MET HET OOG OP DE TOEKOMST

vERZENDING

Levertijd

Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Mochten wij om wat voor reden dan ook niet binnen twee werkdagen je order kunnen verwerken, dan brengen wij je hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
 

Brievenbuspost of pakketdienst

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk per brievenbuspost te verzenden. Dit scheelt dat je hiervoor niet thuis hoeft te zijn. Echter een deel van onze producten is niet geschikt voor de brievenbus. Wij behouden ons het recht voor om voor een bestelling met zowel een brievenbuspakketje als een pakketje voor de pakketdienst, te combineren tot 1 pakket voor de pakketdienst.
 

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Bij bestellingen van af 150 Euro geldt: gratis verzending.
De verzendkosten vind je terug in je winkelwagentje.
 

Verzenddienst

Levering verloopt via DHL Parcel. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden ontvang je een mail met verzendbevestiging en een mail van DHL met hierin een code om je pakketje te traceren.
 
Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

RETOURNEREN

Stuur jouw producten retour in een ongeschonen verpakking, inclusief (kopie van de) pakbon. Onze voorkeur gaat naar de originele verzenddoos.

Alle artikelen moeten ongebruikt zijn met de labels intact. Bij producten die beschadigd zijn, gebruikssporten vertonen of geen pakbon bevatten, behouden wij ons het recht voor om de retour te weigeren of de schade te verrekenen.

Verzending

Wij bieden geen gratis retourzendingen aan. Gebruik een verzendbedrijf van je keuze om je product(en) terug te sturen. Wij begrijpen dat gratis retourneren voordelen heeft, maar er zit ook een keerzijde aan. Wij willen onze planeet zo veel mogelijk beschermen en overmatig verzenden heeft een negatieve invloed op het milieu.

Retouradres

LESSEAU / T.a.v. shop / De Overmaat 30 / 6831 AH  Arnhem

Verwerking

Wij verwerken je retour binnen 21 werkdagen vanaf de dag dat je pakket bij ons is afgeleverd. Je ontvangt dan een e-mail waarin staat dat je je terugbetaling binnen 1-3 bankdagen kunt verwachten. Houd er rekening mee dat wij de verzendkosten van de eerste verzending niet vergoeden.

Terugbetaling

Een terugbetaling zal worden doorgevoerd via dezelfde betaalmethode welke is geslecteerd tijdens het plaatsen van de bestelling.

Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor items die tijdens de retourverzending verloren zijn gegaan.