Schone handen, schone planeet!

Gebruik bar soap

Traditionele, harde zeep is in alle opzichten superieur aan vloeibare zeep. Op één aspect na: gemak. Helaas is gemak de beslissende factor die de wereld dwingt vloeibare zeep te gebruiken. Met desastreuze gevolgen! Namelijk uitputting en vervuiling van onze planeet. Gelukkig heeft LESSEAU de oplossing!

Wij, innovatieve productontwikkelaars, hebben het concept van de blokzeep bekeken … en vernieuwd!

De harde zeep van LESSEAU is even handig als zijn vloeibare tegenhanger.

Maar wel véél duurzamer!

|

Harde zeep. Beter voor de planeet, beter voor jouw handen

Harde zeep is de beste manier om bacteriën, virussen en ziekteverwekkers te verwijderen. Het biedt uitstekende hygiëne en hydrateert de huid zonder irritatie.

De bar soap van LESSEAU is veganistisch en wordt in Nederland geproduceerd. Verder bevat deze zeep voornamelijk natuurlijke ingrediënten. En dankzij het unieke ontwerp is het ook veel beter voor onze planeet. Er zijn geen plastic wegwerpverpakkingen meer nodig en de verscheping van met water gevulde flessen is met LESSEAU ook verleden tijd.

Een harde zeepbar. Maar dan wél handig in gebruik.

Hoewel bacteriën niet kunnen overleven op een stuk zeep, beschouwen velen een nat, pas gebruikt blok zeep als onhygiënisch. En – vergeleken met vloeibare zeep – is zo’n blok altijd gedoe. Juist daarom hebben wij de LESSEAU-dispensers ontwikkeld.

Onze dispensers werken heel eenvoudig. Ze bevatten mesjes. Deze mesjes schrapen kleine hoeveelheden zeep af. Deze stukjes zeep vallen op jouw handen. Hierna hou je je handen onder de kraan en kun je ze gewoon wassen. Handig en hygiënisch. Want LESSEAU werkt eenvoudig en is erg duurzaam.

Schone handen, schoon geweten, weinig transport

Met LESSEAU was je je handen zonder water te verspillen, zonder een enorme ecologische voetafdruk achter te laten en zonder plastic verpakkingen voor eenmalig gebruik. Dit betekent minder volume, minder transport en veel minder emissies. Maar met LESSEAU heb je wel maximale hygiëne en gemak. Het beste van twee werelden en het beste voor onze planeet.

Een duurzaam alternatief voor vloeibare zeep

De wereld schreeuwt om een duurzaam alternatief voor vloeibare zeep. Deze moet in plastic worden verpakt, heeft chemicaliën nodig en bestaat voor 85 tot 90% uit water. Dit water is regelmatig afkomstig uit gebieden waar het zeer schaars is. Daarvandaan worden de met water gevulde flessen over de hele wereld vervoerd. Je begrijpt het al. Vloeibare zeep zorgt voor uitstoot, verspilling en vervuiling.

Zeg daarom ‘Adieu’ tegen plastic wegwerpzeepdispenser en zeg ‘Hallo’ tegen LESSEAU. Dit is immers dé nieuwe, milieuvriendelijke manier om je handen te wassen!

SAMEN KUNNEN WE DE MANIER WAAROP DE WERELD HAAR HANDEN WAST VERANDEREN: HANDIG, HYGIËNISCH EN ZONDER HET MILIEU TE BELASTEN.

Kies duurzame zeepbars Kies voor gemak