Buiten met
LESSEAU

Buiten vies worden en altijd zeep bij de hand

Houd je van tuinieren, of heb je misschien een moestuintje en maak je graag je handen vies door heerlijk in de aarde te wroeten? Dan herken je het wel dat je die groene vingers beter aarde-vingers kan noemen. En dat geeft niets, want na een middagje in de moestuin was je nu je handen schoon met de kleine LESSEAU zeepdispenser en je stapt weer met schone handen op de fiets om naar huis te gaan. Moe, maar voldaan en opgefrist.

Ontdek de zeepdispensers

Sporten en opfrissen met LESSEAU Travel soap

Ken je dat gevoel wanneer je aan het sporten bent en je dezelfde apparaten en stangen vastpakt die iedereen met hun zweterige handen aanraakt? Geen veilig gevoel en ook niet hygiënisch. Je wilt dan het liefst zo snel mogelijk na je work-out je handen desinfecteren. Of je nu indoor of outdoor sport, in combinatie met je bidon en de kleine LESSEAU soap dispenser kan je nu altijd en overal je handen schoon wassen. Benieuwd naar onze collectie?

Bekijk de zeepdispensers met zeep

Buiten met LESSEAU Travel soap

Ga naar buiten, speel met je hond, gooi een bal weg en pak onbezorgd de vieze kwijlbal vast die je hond in je handen legt. Geniet van de momenten met je hond en was je handen schoon na het speelkwartiertje met je viervoeter. Neem je LESSEAU Travel soap dispenser mee en was je handen met het flesje water dat je bij je hebt. Zo ga je altijd met een fris gevoel weer terug. Benieuwd naar onze collectie handzeep in de kleine zeepdispenser van LESSEAU?

Ontdek het startpakket

Op reis met LESSEAU Travel soap

Reizen voor je werk, voor school of een dagje weg, met het openbaar vervoer ontkom je er niet aan dat je plekken aanraakt de vele anderen voor jou ook al aangeraakt hebben. Geen veilig gevoel wanneer je handen hierdoor vies zijn. Gelukkig hebben veel treinstations een watertappunt. Laat dat nou de perfecte combinatie zijn met jouw LESSEAU Travel soap dispenser. Past in iedere rugzak, koffer of handtas. Dus doe jezelf (of een ander) een plezier en kies een complete set voor veel reisplezier. Goede reis!

Leer meer over ons

Compacte duurzame hygiëne, een veilig gevoel waar je ook bent