LESSEAU zeepdispensers

Zeepdispenser 'wand' | zwart

Zeepdispenser 'wand' | zwart

€109,95

Zeepdispenser 'wand' | wit

Zeepdispenser 'wand' | wit

€109,95

Zeepdispenser 'losstaand' | zwart

Zeepdispenser 'losstaand' | zwart

€129,90

Zeepdispenser 'losstaand' | wit

Zeepdispenser 'losstaand' | wit

€129,90

Travel zeepdispenser

Travel zeepdispenser

€11,95

Standaard losstaand

Standaard losstaand

€19,95

Gemak en duurzaamheid gaan hand in hand met LESSEAU dispensers

Raar toch? We willen allemaal een schone wereld. Maar we laten vloeibare zeep, verpakt in plastic en vol water en chemicaliën, de halve wereld over reizen. Dit moet anders! En kan ook anders!

LESSEAU zet in op een duurzame wereld zonder wegwerpplastic en zonder afval. En juist daarom hebben we de No-Touch Bar soap-dispenser en de Travel bar soap-dispenser ontwikkeld. De LESSEAU zeepdispensers zijn het eerste duurzame (!) alternatief voor dispensers met vloeibare zeep.

Gemak dient de wassende mens

Makkelijker je handen wassen met LESSEAU kan eigenlijk niet. Je houdt je hand onder de dispenser en de messen in de dispenser schrapen een aantal zeepvlokken af. Deze vallen in je hand. Nadat je je hand onder de kraan hebt gehouden, kan je ze wassen.

Ons blokzeep is speciaal ontworpen voor onze zeepdispensers. Hierdoor was je je handen zonder onnodig geklieder. Hier komt nog bij dat onze zeep beter is voor het milieu én je huid! We leggen het hieronder graag voor je uit.

100% vegan soaps. Laat de natuur je schoon maken!

Onze veganistische zeepbars worden handgemaakt in Nederland. Ze bevatten nauwelijks 5% water, plantaardige ingrediënten, zijn proefdiervrij en zitten niet verpakt in wegwerpplastic.

De chemicaliën die in vloeibare zepen zitten, zijn voor onze zepen niet nodig. De natuurlijke ingrediënten van de zeep zijn een traktatie voor je huid. Ook hebben we goed naar de verpakking gekeken. Deze is 100% recyclebaar en komt uit duurzame bronnen.

Zeg ‘NEE!‘ tegen de verspilling van grondstoffen. Zeg ‘JA’ tegen een nieuwe, duurzame manier van handen wassen. Help mee! Gebruik de zeepdispensers van LESSEAU en draag bij aan een wereld zonder wegwerpplastic.

VELE (SCHONE) HANDEN MAKEN LICHT WERK.