Duurzaam alternatief voor vloeibare zeep Hervulbaar Handen wassen zonder iets vast te pakken Past in elk interieur

De designers

LESSEAU introduceert zeepdispensers, die handig én hygienisch zijn! Lees hoe de designers de reis van idee tot product maakten.

Reis je mee?

 

 

Beste zeepliefhebber,

De ontwikkeling van de LESSEAU zeepdispenser is ontstaan vanuit onze overtuiging dat het gebruik van vloeibare zeep achterhaald is. Het transporteren van een product dat voor 85 a 90% uit water bestaat, is ecologisch gezien niet verantwoord.

Traditionele, harde blokzeep is in alle opzichten veel beter dan vloeibare zeep, behalve één. Gemak! Helaas was gemak voor de wereld de belangrijkste reden om te kiezen voor vloeibare zeep. Het was daarom hoog tijd een bar soap te ontwikkelen die wél gemakkelijk in gebruik was.

Kans en mogelijkheid tot ontwikkeling nieuw product

Binnen ons bedrijf MMID, een hoog aangeschreven, internationaal productontwikkelingsbedrijf, ontwerpen en ontwikkelen we vooral producten in opdracht van klanten.

 

Soms ontwikkelen we op eigen initiatief een product. Dit doen we als we ervan overtuigd zijn dat er behoefte aan een product is dat nog niet bestaat. Met onze LESSEAU zeepdispensers schoten we middenin de spreekwoordelijke roos.

Van idee naar product, het was een mooie reis

Innovatie is het proces om van een idee naar een volledig ontwikkeld product te gaan en dit vervolgens te verkopen. Het was een uitdagende en interessante reis. We hebben alles zelf gedaan. Van consumentenonderzoek tot conceptontwikkeling. Van gebruikerstesten tot de productie. Ondanks dat dit voor ons dagelijkse kost is, was het niet gemakkelijk maar gaf het ons veel voldoening.

LESSEAU Bar Soap Dispensers. Werelds eerste, werelds schoonste.

Wij zijn zeer trots op onze LESSEAU zeepdispensers. Zo is de LESSEAU No-Touch zeepdispenser ‘s werelds eerste no-touch soap dispenser met bar soap! Wij hopen dat jij onze bar soap dispensers net zo mooi en praktisch vindt als wij.

...

Ga je ook je handen wassen met geraspte zeep? Mooi! Want dan dragen we samen bij aan het behoud van onze planeet. Alle beetjes helpen. Laten we samen het gebruik van wegwerpverpakkingen tegengaan!

Wij staan te popelen om deze reis te ondernemen. Reis jij mee? Naar een wereld met schone handen en met minder wegwerpplastic.

Met vriendelijke groet,
Maaike Zonnenberg & Jiaji Zhao

Jouw duurzame zeepgebruik begint bij LESSEAU

Ontdek onze zeepdispensers en harde zepen. Fris je op met heerlijke zeepvarianten, zonder je druk te maken over plastic wegwerpverpakkingen en geknoei, want dat laten we bij LESSEAU weg.

Je winkelmand is leeg