Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze producten, over de duurzaamheid ervan, het gebruik, of gewoon een andere vraag. Kijk of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat.

Vraag per onderwerp

No Touch zeepdispensers

Travel Zeepdispenser

Zeepbars

Accessoires  

Staat je vraag er niet tussen? Neem direct contact met ons op!

No-touch Zeepdispenser

Hoe hang ik de No-Touch zeepdispenser aan de muur?

Heel gemakkelijk. Zoek een mooi plekje, maak de ondergrond schoon en vetvrij en plak het bijgeleverde plaatje met het dubbelzijdige plakband op de achterwand. Dit werkt het best op een gladde ondergrond.

Als de ondergrond wat ongelijkmatiger is, kun je natuurlijk de schroeven gebruiken. Let je er wel op dat je ongeveer 15 cm ruimte onder de dispenser vrij laat? Liever niet plakken of gaten boren? Gebruik dan de verplaatsbare standaard.

Waar kan ik de dispenser het beste gebruiken?

De automatisch zeepdispenser kan je het beste dicht bij je waterkraan ophangen. Dat is wel zo praktisch. En zorg ervoor dat er onder de No-Touch Bar Soap Dispenser ongeveer nog 15 cm ruimte vrij is.
Gebruik je de dispenser voor de doucheruimte,? Hou dan minimaal 40 cm afstand tussen de waterstraal en de dispenser.

Hoe bevestig ik de zeepdispenser aan de vrijstaande standaard?

Hiervoor gebruik je hetzelfde plaatje dat je gebruikt om de sensor zeepdispenser aan de muur te hangen.

Travel zeepdispenser

Hoe vaak moet ik de Travel zeepdispenser draaien voor de juiste hoeveelheid zeep?

Voor de juiste hoeveelheid zeep, draai je één keer kloksgewijs aan de buitenste witte ring van de travel dispenser. Wil je iets meer zeep? Draai dan vaker of één keer tegen de klok in.

Hoe open ik de hervulbare Travel soap dispenser?

De zeepdispenser is hervulbaar, dus herbruikbaar. En ook hiervoor hoef je niet handig te zijn. Je opent de dispenser met de palm van je hand door de binnenste gekleurde ring tegen de klok in te draaien. Je plaatst het nieuwe stukje zeep en sluit de dispenser af door beide ringen rustig tegen elkaar te drukken. Let je op de kleine inkeping in het midden? Daarna draai je de binnenste gekleurde ring met de klok mee. De dispenser is weer klaar voor gebruik. Veel plezier ermee!

Hoe voorkom ik dat er na gebruik nog zeep uit de Travel zeepdispenser valt?

De LESSEAU Travel bar soap dispenser is zo ontworpen dat wanneer je de dispenser draait tot je een klikje hoort, de dispenser volledig is afgesloten. Op deze manier komt er geen zeep meer uit de dispenser. Bovendien blijft de zeep zo schoon en droog. Dus geen geknoei en geen verspilling.

Hoe vaak kan ik mijn handen wassen met 1 zeepje in de Travel Bar Soap dispenser?

Met de zeep in de Travel Bar Soap Dispenser kan je ongeveer 350 keer je handen wassen. Daarvoor draai je tot je een klik voelt. Dit is niet een volledige ronde, maar wel genoeg om je handen schoon te maken. Bovendien sluit de dispenser direct af bij de klik. Geen viezigheid in de dispenser en geen zeep in je tas.

Zeepbars

Kan ik ook andere zeep of shampoo in plaats van LESSEAU-zeep gebruiken in de No-Touch zeepdispenser?

Oei, sorry! Dat kan niet. Of beter gezegd, nóg niet. Want we werken hard aan de ontwikkeling van shampoo bars en body washes. Ook kijken we naar eventuele samenwerkingen met andere partijen.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, dan lees je als eerste ons laatste nieuws. Ook weer handig ?

Wat doe ik met de restjes zeep?

Niets! Gewoon gebruiken. Zeepresten verwijderen is onnodig en niet zuinig. Wil je een nieuw zeepje plaatsen en ligt er nog een restje zeep in de dispenser, laat het lekker liggen. Plaats het nieuwe zeepje bovenop de restjes en ook de restjes worden gewoon vermalen. Want verspilling, daar doen we niet aan!

Is de zeep geschikt voor een gevoelige huid of voor personen met een allergie?

Onze zepen zijn voornamelijk gemaakt van plantaardige ingrediënten. In tegenstelling tot vloeibare handzeep, bevatten onze zepen geen chemicaliën.

We geven toe. Ook plantaardige ingrediënten kunnen allergieën veroorzaken. Zo werkt de natuur eenmaal. Wat we wel kunnen zeggen is dat, in geval van gevoeligheid, Tea Tree de meest verstandige keuze is. We werken intussen hard aan een zeep, die geschikt is bij huidallergie.

Tot slot nog een tip. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en jij bent de eerste die weet dat er nieuwe LESSEAU-zepen zijn.

Hoe vergelijk ik de hoeveelheid zeep met een zeeppompje?

Eén LESSEAU zeepje staat gelijk aan één zeeppompje van circa 350 ml vloeibare handzeep. Ondanks dat de Travel zeep kleiner is dan de No-Touch zeep. Dit komt omdat de Travel Bar Soap Dispenser minder zeep schraapt.

Dit betekent ook dat één doosje met vier No-Touch zeepjes overeenkomt met circa 1400 ml vloeibare handzeep.

Accessoires

Hoe bevestig ik de dispenser aan de vrijstaande standaard?

Heel gemakkelijk. Op de standaard zie je een markering. Deze geeft aan waar je het plaatje van de No-Touch bar soap dispenser kunt plakken. Maak de ondergrond eerst schoon en plak daarna het bijgeleverde plaatje met het dubbelzijdige plakband op deze plek. Schroeven zijn dus niet nodig.

Blijft de standaard stevig staan?

Uiteraard hebben we hier goed over nagedacht. De verplaatsbare standaard met zeepdispenser staat stevig genoeg voor dagelijks gebruik. En je hoeft de No-Touch dispenser nooit aan te raken. Dit maakt de kans op omvallen erg klein.

Krast de standaard op het oppervlak.

Nee! Wij houden ook niet van krassen. Daarom zit er een anti-slip laagje onder de standaard. Deze voorkomt krassen. Samen houden we het mooi en schoon.

Kan ik de dispenser later nog aan de muur bevestigen?

Jazeker. Hetzelfde plaatje waarmee je de dispenser met dubbelzijdig tape aan de vrijstaande standaard hebt bevestigd, kan je ook gebruiken om aan de muur te bevestigen. En als je de schroeven nog hebt, kan je deze ook gebruiken.

O ja, voordat je de dispenser bevestigt! Hou minimaal 15 cm ruimte tussen de dispenser en het oppervlak eronder.