Zeep aan de wandel

Travel soap aan de wandel

Ik vind het heerlijk om samen met mijn hond door de natuur te wandelen, zo gaan we graag naar bossen en poldergezichten. Tijdens onze wandelingen maak ik vaak even een stop om wat water te drinken en fruit te eten. Daarna vind ik het fijn om mijn handen te wassen en me wat op te frissen.

Mijn opfrismomentje

Met mijn LESSEAU Travel soap dispenser is dit zeer prettig: een beetje zeep in mijn handen raspen, water uit mijn bidon erbij schenken en zo was ik midden in de natuur mijn handen.

Natuurlijk genot

Dat ik midden in de natuur mijn handen kan wassen zonder de natuur te schaden is mogelijk omdat de zeep van LESSEAU uit plantaardige (dus natuurlijke) ingrediënten bestaat. Ik voel me daar prettig bij en raad het jou ook aan. Ik ben benieuwd tijdens welke buitenactiviteiten jij de LESSEAU zeep (gaat) gebruikt/en. Wie weet inspireer jij mij voor mooie tochten.


Met frisse groet,

LESSEAU team

Bel nu

This will close in 20 seconds