Waarom een automatische zeepdispenser beter is dan een zeeppompje

Schone handen zijn zoveel prettiger en gezonder dan vieze handen, je weet daarom vast hoe belangrijk handen wassen is.
Het gebruik van zeepdispensers is zeer effectief om verspreiding van ziektekiemen en bacteriën tegen te gaan. Onmisbaar voor huishoudens in keukens en toiletruimtes, of bedrijven zoals bijvoorbeeld horeca, en kapsalons.
Verschillende mensen vragen zich af waarom je beter een automatische zeepdispenser dan een zeepdispenser die je aanraakt koopt. Deze blog zet de voordelen van een automatische No-Touch zeepdispenser uiteen, om zo een weloverwogen aankoopbeslissing te maken.

Waarom een automatische zeepdispenser beter is dan een zeeppompje - blog

No-Touch zeepdispensers: de voordelen

Automatische zeepdispensers zijn niet alleen hygiënischer dan handmatige zeepdispensers, maar verbruiken ook minder zeep. Met als resultaat een langere levensduur van de dispenser én betere hygiëne omdat verspreiding van bacteriën in de sanitaire ruimte aanzienlijk wordt beperkt.

Maak dagelijkse hygiëne gemakkelijk en duurzaam

Het is belangrijk te benadrukken dat blokzeep in alle opzichten beter is dan vloeibare zeep. De wereld schreeuwt om een duurzaam alternatief voor vloeibare zeep. Vloeibare zeep moet verpakt worden in plastic, heeft chemicaliën nodig en bestaat voor 85 tot 90% uit water. Dit water komt regelmatig uit gebieden waar het zeer schaars is. Van daaruit worden de met water gevulde flessen over de hele wereld vervoerd. Je begrijpt het al: vloeibare zeep veroorzaakt uitstoot, afval en vervuiling.

Daarom is de LESSEAU No-Touch zeepdispenser de oplossing

De LESSEAU No-Touch zeepdispenser is duurzaam en hygiënisch. De dispenser werkt op batterijen, of is op te laden met een USBC-kabel. Dankzij de infraroodsensoren hoef je alleen maar je handen eronder te houden, en de rasp in de dispenser schraapt precies genoeg zeepvlokken in je hand. Zo was je de handen zonder onnodig geklieder of verspilling en voorkom je verspreiding van ziektekiemen.

Een milieuvriendelijk apparaat met 100% vegan bar soap

• Onze vegan blokzepen zijn handgemaakt in Nederland. De zepen bevatten nauwelijks 5% water, natuurlijke ingrediënten, ze zijn uiteraard niet getest op dieren én de zepen zijn niet verpakt in plastic verpakkingen.
• Zowel de witte als de zwarte dispenser is gemaakt met gerecycled kunststof.
• Het compacte toestel heeft een minimalistisch design geschikt voor ieder interieur.

Ben je klaar om een beslissing te nemen? Ik hoop dat dit blogartikel je wat inzichten en kennis heeft gegeven over het belang van handen wassen zonder het milieu te schaden en tegelijk een hygiënische keuze te maken.

Wil je meer weten over de motivatie van LESSEAU om de zeepdispenser te ontwikkelen, volg dan de link naar onze drijfveer.


Met frisse groet,

Team LESSEAU

Bel nu

This will close in 20 seconds