Geef een duurzaam cadeau, geef zeep

“Wat zal ik nu weer geven?” De zoektocht voor een verjaardag, Kerst, een geslaagde, of gewoon een duurzaam cadeau omdat je vindt dat iemand het verdient, het heeft nogal wat voeten in aarde. Het liefste geef je een milieuvriendelijk cadeau, tenminste ik. Ik let er steeds meer op dat cadeaus langer meegaan of een praktische functie hebben. Oftewel een geschikt cadeau dat bovendien persoonlijk en duurzaam cadeau is.

Geschenkset Travel Zeepdipsener

Geef zeep als duurzaam cadeau

Zeep als duurzaam cadeau klinkt in eerste instantie niet als milieubewust in de oren, toch biedt LESSEAU hiervoor de juiste oplossing met haar bar soaps in de bijbehorende zeepdispensers. Want:
  • LESSEAU soap bars bestaan uit organische op planten gebaseerde ingrediënten (vegan).
  • De zeep is in Nederland gemaakt en 100% plasticvrij.
  • De soap bar is harde zeep. Ten opzichten van vloeibare handzeep (die voornamelijk uit water bestaat en verpakt is in wegwerpflacons) is er minder vervoer nodig.
  • De LESSEAU zeepdispensers zijn steeds opnieuw hervulbaar.

Geef een geschikt en milieuvriendelijk cadeau

Hygiëne is altijd al belangrijk voor een goede gezondheid, maar het belang van handen wassen is de afgelopen tijd nog eens extra duidelijk geworden. Met de LESSEAU Travel soap dispenser heb je altijd zeep bij de hand, en dat geeft een veilig gevoel.

Geef een persoonlijk cadeau

Heb je het gezien? De zeep van LESSEAU zit droog en beschermd in de Travel soap dispenser. Heel anders dan bij een ouderwets stuk zeep dat nat achterblijft op een schaaltje bij de wasbak of het aanrecht. Niemand raakt jou persoonlijke zeep aan. Wel zo hygiënisch.

Geschenkset met een persoonlijk tintje

Omdat duurzame cadeaus voor allerlei gelegenheden zijn, heeft LESSEAU vier geschenksets samengesteld. Zo kan jij een persoonlijke milieuvriendelijk cadeau overhandigen met een boodschap die past bij het moment. De geschenksets bevatten allemaal 1 zeepdispenser + 2 doosjes zeepnavulling en hebben om de kant-en-klare geschenkverpakking de boodschap: Bekijk de LESSEAU Geschenksets Ook andere bedrijven hebben zelf geschenksets samengesteld met daarin producten van LESSEAU. Kijk bijvoorbeeld eens bij Ongewoon Kado. Mis jij nog iets in onze geschenksets? Laat het me weten in een reactie.


Met frisse groet,

LESSEAU team

Bel nu

This will close in 20 seconds