Kies bewust je handzeep voor onderweg

Wat maakt de LESSEAU Travel soap dispenser hét alternatief voor vloeibare handzeep voor onderweg? Hiervoor zet ik verschillende voor- en nadelen op een rij waarbij ik onderscheid maak tussen LESSEAU Travel soap en andere manieren om je handen te wassen.

Nu we vaker onze handen wassen, en veiligheid voorop staat, is het wel zo prettig om altijd en overal je handen te kunnen wassen. Er staan tegenwoordig bij de meeste winkels pompjes met desinfectant, maar niet alle soorten ruiken fris, sommige plakken of het pompje is leeg. Dan is het prettig om je eigen zeep bij de hand te hebben. Wat doe jij dan in je tas?

Desinfectant versus LESSEAU

Nu we vaker onze handen wassen, en veiligheid voorop staat, is het wel zo prettig om altijd en overal je Ik heb zelf heel bewust de LESSEAU Travel soap dispenser in mijn tas, samen met een flesje water om mijn handen te wassen en af te spoelen. Dat afspoelen hoeft natuurlijk niet met de alcoholische desinfectant, maar dat betekent wel dat je met restanten op je handen blijft zitten en je handen droog en schraal aanvoelen. Met de zeep van LESSEAU voelen mijn handen zacht aan door de hydraterende werking, hoe vaak ik ze ook was.

Maar nu hoor ik je denken: “doe mij maar een flesje desinfectant in mijn tas”. Maar wist je dat je ook met deze zeep minimaal 20 seconden je handen moet wassen om het gewenste effect te krijgen en dat na gebruik de dode bacteriën niet van je handen zijn afgespoeld?

Miniverpakking handzeep versus LESSEAU

En wat dacht je van al die kleine plastic flesjes met handzeep? Als ze leeg zijn, dragen ze in groten getale bij aan de berg plastic afval. Omdat de zeepdispenser van LESSEAU steeds weer opnieuw te vullen is met heerlijk geurende LESSEAU Travel soap, geef ik daaraan de voorkeur. Want ook de verpakking van de navulzeep is zonder plastic.
Oh ja, is er bij jou al eens zo’n flesje per ongeluk open gegaan in je tas? Dat is vast geen fijn gezicht. De donutvormige dispenser van LESSEAU is een solide ontwerp, dat niet zomaar open of kapot gaat.

Zeepvelletjes versus LESSEAU

Ook heb ik in een ver verleden een klein doosje met oplosbare zeepvelletjes gehad. Het leek mij de ideale handzeep voor onderweg, maar als daar ook maar een beetje water bij in aanraking komt plakken ze allemaal aan elkaar vast en kan je niet meer de flinterdunne velletjes gebruiken. Dat probleem heb ik niet met de zeep in de LESSEAU zeepdispenser. Deze zeep komt alleen in aanraking met water, wanneer ik de gewenste hoeveelheid zeep eruit geraspt heb en mijn handen onder de kraan houdt. Dus altijd droge zeep en niemand die in aanraking komt met mijn persoonlijke zeep. Wel zo prettig.

Dus ben jij bereid om je in te zetten voor duurzaam gebruik van handzeep, wil je zachte en heerlijk geurende handen, kies dan voor LESSEAU en gebruik je handzeep voor onderweg bewust. Kijk eens bij onze heerlijke zeepgeuren voor een frisheid in een doosje.

Met LESSEAU altijd zeep bij de hand, een veilig gevoel.

Kies je LESSEAU startpakket hier.


Met frisse groet,

LESSEAU team

Bel nu

This will close in 20 seconds