Stevige zeepdispenser

Hoe kies jij een product? Vroeger kocht ik eerder goedkopere producten. Ik was veel meer gericht op hoe leuk een product eruitzag, zoals leuke kleuren of speelse vorm. En als het kapot ging vond ik het wel best om weer wat nieuws uit te zoeken. Tegenwoordig ben ik me veel bewuster van onze wegwerpmaatschappij en wil ik daar niet meer aan bijdragen. Ik kies bewust producten die stevig zijn, niet snel kapot of open gaan, meermaals te gebruiken zijn en lang mee gaan. Zo wil ik ook een stevige zeepdispenser in mijn tas mee kunnen nemen zonder gedoe.

Stevige zeepdispenser die heel blijft

Alles wat ik in mijn tas stop, valt er ook wel eens per ongeluk uit en op de grond. Als het dan een waterfles, lippenstift of zeepdispenser is, wil ik niet dat deze meteen kapot valt, of dat het plastic afbreekt en er scherpe randjes aan komen. Dat vind ik zonde want in veel gevallen betekent dit maar één ding: weggooien. Daarom vind ik het belangrijk dat voor mijn handzeep een stevige zeepdispenser bij me heb. Vervaardigd uit materiaal dat tegen een stootje kan en waar niet zomaar stukjes van afbreken.

Goed afsluitbaar en geen geknoei

Naast dat ik wel eens wat laat vallen, prop ik ook mijn tassen soms eigenlijk te vol, waardoor de inhoud strak tegen elkaar ligt of vastgeklemd is. Dan wil ik ook niet dat flesjes, potjes en dispensers platgedrukt worden en open gaan. Ik wil hoe dan ook niet dat iets spontaan open gaat door een slecht sluitende dop, omdat deze is lam-gedraaid of half afgebroken. Ik hou graag mijn tassen schoon en droog, dus moet mijn zeepdispenser goed afsluitbaar zijn.

Meermaals te gebruiken

Daar waar mogelijk vermijd ik het gebruik van wegwerpproducten. Waterflesjes koop ik niet meer – ik neem altijd mijn eigen herbruikbare fles mee – en zo wil ik ook met handzeep omgaan. Dus voor mij geen miniflesjes met vloeibare handzeep meer. Deze zijn snel op en ik krijg het laatste restje er nooit uit. Nee, ik geef de voorkeur aan hervulbaar en meermaals gebruik, met zo min mogelijk afval. Met een stevige zeepdispenser die ik ongeveer 400 keer kan gebruiken, waar ik eenvoudig een nieuw zeepje in plaats, ga ik graag mee op pad.

Stevige zeepdispenser, geschikt voor vaatwasser

Even terugkomend op het waterflesje. Ik heb de wegwerp waterflesjes ook wel in de vaatwasser gedaan, maar dan verschrompelden ze, werden ze dof en gooide ik ze alsnog weg. Deze moeite heb ik niet eens genomen met een minizeepflacon. Meestal was het dopje er dan ook al afgebroken. Maar het fijne van de stevige zeepdispenser van LESSEAU is dat je deze gewoon in het bestekmandje van de vaatwasser kan plaatsen. Even goed drogen en hij is weer klaar voor gebruik.

Goed ontwerp, stevige materialen

Om een product te ontwikkelen dat geschikt is voor langdurig gebruik is een goed doordacht ontwerp, gebruik van stevige materialen, maar vooral kennis van de te gebruiken materialen nodig. Deze kennis is volop aanwezig bij de medewerkers van het ontwerpbureau (MMID), die dit product ontworpen hebben . En naast de kennis, streven ze ook naar het maken van een goed ontwerp. Dit is opgemerkt bij de jury van twee toonaangevende internationale design awards. LESSEAU heeft met haar Travel soap dispenser de Red Dot Award 2018 en de IF design Award 2019, toegekend gekregen.

Met al deze voordelen loop ik met een gerust hart rond, voel me veilig omdat ik altijd en overal mijn handen kan wassen met de LESSEAU Travel soap dispenser. Mijn favoriete stevige zeepdispenser die goed ontworpen is, geschikt is voor de vaatwasser, hervulbaar, herbruikbaar, goed afsluitbaar en vooral klein en heel praktisch is!


Met frisse groet,

LESSEAU team

Bel nu

This will close in 20 seconds