Goed voornemen: handen wassen

Een nieuw jaar is weer gestart en je hebt vast verschillende voornemens. Maar wat nou als een goed voornemen “handen wassen” is? Dat klinkt zo basaal dat je er eigenlijk geen aandacht aan wil geven. Maar toch kan je met dat ene voornemen, meteen aan een hele reeks andere voornemens voldoen.

Dus, mijn nieuwe goede voornemen “handen wassen” staat op scherp omdat ik gezond wil blijven en virussen en bacteriën geen kans wil geven. De pandemie heeft mij bewuster gemaakt van het belang van hygiëne voor mijzelf maar indirect ook voor mijn omgeving. Want als ik gezond blijf beperk ik de overdracht van ziektes. Ik ga ervan uit dat jij die zorg ook hebt naar de mensen in je omgeving en daar rekening mee houdt.

Veelomvattend voornemen: handen wassen

Oké, dus nu was ik met grote regelmaat mijn handen met harde zeep. Omdat ik de LESSEAU Travel soap dispenser altijd in mijn tasje of jaszak heb, weet ik zeker dat ik nooit zonder zeep zit. Dus excuses zijn er niet meer. Maar er komt wel bij dat ik er achter kom dat ik met het voornemen “handen wassen” – niet 2 maar – 4 vliegen in één klap sla.

Voornemen: wegwerp plastic minderen

De plastic soep vind ik al jaren verontrustend, daarom sorteer en recycle ik plastic zoveel mogelijk. Doordat ik thuis eigenlijk geen vloeibare handzeep uit een wegwerpflacon meer gebruik, verbruik ik geen onnodig plastic meer voor zeep. Dit geldt ook voor de miniflacons die ik voorheen in mijn rugzak had en die binnen de kortste keren leeg waren. Nu neem ik de LESSEAU Travel soap dispenser mee met een flesje water.

Voornemen: lief zijn voor de natuur

Ik kom volledig tot rust in de natuur en zal nooit rotzooi in de natuur achterlaten. Maar er zijn zoveel manieren om moeder aarde een helpende hand te reiken. Ook als je niet in de natuur bent. Laat alle zeepvariaties van LESSEAU nou net uit op planten gebaseerde ingrediënten bestaan, waardoor het onschadelijk is bij gebruik in de natuur. Én de zeep is volledig veganistisch, dus ook lief voor de dieren. Wil jij toch nog een voornemen aan je lijstje toevoegen, neem dan mijn goede voornemen voor 2021 over. Handen wassen met LESSEAU zodat je minder wegwerpplastic verbruikt en lief bent voor de natuur. Niet uitstellen, maar schaf meteen je favoriete zeepdispenser aan! Koop je favoriete zeepdispenser hier…

Met frisse groet,

Team LESSEAU

Bel nu

Dit zal sluiten in 20 seconden