Nieuw! Pre order nu
Lesseau no-touch zeepdispenser

De innovatieve No-Touch Bar Soap Dispenser is bijna verkrijgbaar. Maar jij kunt als pionier alvast voorop lopen in onze beweging om de wereld van handenwassen voorgoed en duurzaam te veranderen. En om een echt duurzaam alternatief voor vloeibare zeep te bieden. Door de No-Touch Soap Dispenser alvast via een pre-order te bestellen. Zodra de dispensers leverbaar zijn, ben jij de eerste die ze thuis heeft staan of hangen.

De LESSEAU No-Touch Bar Soap Dispenser is ontwikkeld om hygiëne praktisch én duurzaam te maken.
Vanuit onze achtergrond in innovatieve productontwikkeling besloten we het principe van harde zeep opnieuw onder de loep te nemen. En we maakten het beter. Met de LESSEAU No-Touch Soap Dispenser als resultaat. Een duurzaam design dat innovatie, gemak en hygiëne combineert.

Bestel nu

De Voordelen van de
Lesseau no-touch zeepdispenser

Een écht duurzaam alternatief voor vloeibare zeep

Handen wassen zonder
de bar soap vast te pakken

Minimalistisch design,past in elk interieur

Hervulbaar voor maximale duurzaamheid

Bestel nu

Mogelijkheden

Kies jouw uitvoering

De LESSEAU No-Touch Soap Dispenser komt in twee verschillende uitvoeringen. De No-Touch Wall, die je naast je kraan aan de muur kunt monteren. En de No-Touch Free Standing, op een verplaatsbare standaard. Daarnaast kun je ook kiezen uit de kleuren Matt Black en White Gloss en ontvang je bij een pre-order 4 schijfjes zeep in een geur naar keuze. En als je nu een pre-order plaatst, krijg je ook nog een gratis Travel Soap Dispenser opgestuurd, handig voor hygiëne onderweg.

Bekijk dit product
Bekijk dit product

Pre-order proces

LESSEAU Travel Soap Dispenser cadeau!
Plaats een pre-order en zet de beweging in gang om de wereld van handenwassen voorgoed en duurzaam te veranderen! Zodra de dispensers leverbaar zijn, ben jij de eerste die ze ontvangt. Als je nu een pre-order plaatst, krijg je van ons een handige LESSEAU Travel Soap Dispenser cadeau, voor hygiëne onderweg en een booklet over onze missie.

Verwachte levering
We doen ons best om de LESSEAU No-Touch Soap Dispenser zo snel mogelijk te kunnen leveren. Uiteraard houden we je, als je een pre-order hebt geplaatst, regelmatig op de hoogte van de status. Om je alvast iets te geven om naar uit te kijken: wij verwachten in januari/februari 2022 de eerste LESSEAU No-Touch Soap Dispensers te kunnen uitleveren. Wees er als eerste bij met je pre-order.

Jouw Booklet &
Travel Soap Dispenser
direct in huis.

Wij zijn onze missie begonnen met de LESSEAU Travel Soap Dispenser, de meeneembare dispenser voor duurzaam handenwassen onderweg. Als je nu een pre-order plaatst, krijg je 
van ons deze LESSEAU Travel Soap Dispenser cadeau in een booklet over onze missie! Plaats je pre-order nu en ontvang deze booklet met Travel Soap Dispenser direct in huis.

Bestel No-Touch Dispenser