Samenwerking op het hoogste niveau

Bij LESSEAU hanteren we bepaalde waardes. Met onze zeep en onze zeepdispensers streven we naar een schonere wereld. Onze missie is “de manier veranderen waarop mensen over de hele wereld hun handen wassen en zeep gebruiken, door: minder water te gebruiken, meer harde zeep, geen single-use plastic en transport te reduceren”. Dit willen we in alle facetten van LESSEAU uitdragen en dat betekent ook dat we samenwerkingen aangaan met bedrijven, instanties en personen die onze missie steunen en uitdragen. Ragna Debats en Pere Aurell ademen onze insteek, zij zijn enthousiast over LESSEAU en weten als geen ander hoe prettig het is om overal en altijd je handen te kunnen wassen.

Wie zijn Ragna en Pere?

Rolling Mountains - Ragna Debats en Pere Aurel

Ragna Debats en Pere Aurell zijn de belichaming van LESSEAU. Zij streven altijd naar meer, zij waarderen de natuur, zij zijn zich bewust van de waarde en de schoonheid van onze planeet, reizen de wereld rond en gaan actief recht op hun doel af. Voor dit koppel is geen berg te hoog.

Ragna en Pere zijn ultra trailrunners. Dit betekent dat zij rennend afstanden afleggen van 50 tot wel 170 km, met groot hoogteverschil. In 2019 zijn zij gestart met hun project The Rolling Mountains, waarbij ze op alle 7 wereldcontinenten een prestigieuze bergmarathon willen lopen. Als koppel reizen ze samen met hun dochter en honden de wereld rond. Je kunt hun avontuur volgen via de website van The Rolling Mountains.

Wederzijds samenwerkingsverband

Om dit te bekostigen werken zij samen met verschillende sponsoren, waaronder LESSEAU. En net als LESSEAU kijken zowel Ragna als Pere naar de toegevoegde waarde van een sponsor, voor zowel hun reis als hun overtuiging. In 2020 kwam dit gezin vanwege de uitbraak van Covid-19 vast te zitten op Costa Rica. Daar hebben ze een tijd gekampeerd aan het strand, met zeer weinig middelen. Eigenlijk hadden ze toen heel graag de LESSEAU Travel bar soap dispenser in gebruik gehad. Door zowel dit avontuur als door het de missie van LESSEAU (natuurlijke, duurzame hygiëne voor iedereen, overal), maken Ragna en Pere nu vaak gebruik van de zeepdispenser. Zij geven hun ongezouten mening over de dispenser en het gebruik ervan weer in foto’s en video’s via hun social media-kanalen en hun website The Rolling Mountains. Volg deze twee toppers via onderstaande social media-links. Of bekijk hieronder hun avontuur in Noord-Amerika waar LESSEAU de hoofdsponsor was.

Compact sustainable hygiene, a safe feeling wherever you go. Was je handen, bescherm je gezondheid met LESSEAU®!